Är du den som är med och tar Skådespelarprogrammet in i framtiden?

Teaterhögskolan i Malmö söker nu en universitetsadjunkt i scenframställning med uppdrag som utbildningsansvarig som har dokumenterad konstnärlig erfarenhet och stor pedagogisk skicklighet.
Linn Mildehav, Jesper Gester, Emma Österlöf, Paula Sundberg, Viktor Sköld, Tiril Wishman Eeg-Henriksen, Sandra Louise Mahmoud Lindquist, Johan Marenius Nordahl, Carl Gustavsson & Sonia Haga

Som universitetsadjunkt i scenframställning är du med och utvecklar skådespelarprogrammet vid Teaterhögskolan i Malmö. Vi arbetar i lärarlag, och undervisningen planeras och genomförs i nära samarbete med lärare såväl på skådespelarprogrammet som på institutionens andra utbildningar. Du bidrar aktivt till att studenterna tillägnar sig kunskaper för att kunna delta i utvecklingen av området skådespelarkonst.

Läs mer och skicka din ansökning direkt, men allra senast 2020-04-14