Christina Ouzounidis har disputerat

Fredagen den 22 april disputerade Christina Ouzounidis
CHRISTINA OUZOUNIDIS HAR DISPUTERAT

Fredagen den 22 april disputerade Christina Ouzounidis - dramatiker, regissör och författare - på Teaterhögskolan, med sin konstnärliga avhandling Tvivel - replikernas poetik. Ulf Karl Olov Nilsson var opponent och betygsnämnden bestod av Ingrid Elam, Christian Lollike, Christine Sarrimo, John Swedenmark och Mads Thygesen. Ylva Gislén har varit handledare.

Tvivel - replikernas poetik ges ut av Glänta produktion och finns tillgänglig i bokhandeln i början av maj 2016.