Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Examensproduktion skådespelarutbildningen: Berusade

examen

Berusade

Två främlingar möts i natten utanför en stängd restaurang. Den ene är chef för en internationell filmfestival och den andra en ung flicka som söker efter sitt jag. De är båda så berusade att de inte kan stå upprätt. Mycket snart sitter de i en smutsig vattenpöl och grälar om huruvida gud tar hand om oss efter döden eller inte.

I Ivan Vyrypaevs pjäs Berusade får vi bevittna hur ett antal starkt berusade människor konfronteras med sin existens. Under våldsamt raglande och halsbrytande balanserande avhandlas livets stora frågor om Gud, kärleken, döden och meningen med livet. Och om huruvida en katt verkligen kan döda en människa…

Berusade hade urpremiär i Düsseldorf 2014 och har spelats över hela Europa. Den får sin svenska premiär på Teaterhögskolan i Malmö.

Av: Ivan Vyrypaev

Översättning: Staffan Skott

Regi: Tobias Theorell

Scenografi/ljus: Sven Dahlberg

Medverkande:

Tiril Eeg-Henriksen

Jesper Gester

Carl Gustavsson

Sonia Haga

Sandra Louise Mahmoud Lindquist

Linn Mildehav

Johan Marenius Nordahl

Viktor Sköld

Paula Sundberg

Emma Österlöf

SPELPLAN:


MARS
31 kl 19 Berusade premiär         

APRIL
3      kl 19                              
4      kl 13
5      kl 19
6      kl 19
8      kl 19
10   kl 19
11   kl 19  
12   kl 19
13   kl 19
18   kl 19
19   kl 19
20   kl 19
21   kl 19
22   kl 19

 

Boka biljetter via Kulturcentralen