Förändringar av planerade arrangemang med anledning av coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus följer Teaterhögskolan i Malmö och Lunds universitet utvecklingen kontinuerligt och rättar oss efter rekommendationer och anvisningar från ansvariga myndigheter och regeringen. Teaterhögskolan fattar efterföljande beslut och kommunicerar kontinuerligt ut när sådana tas eller uppdateras. Denna sida kommer att uppdateras löpande.
Teaterhögskolan i Malmö, Ensemble rörelse

Inställda och eller uppskjutna publika arrangemang, seminarier, nätverkssammankomster och antagningsprov.

ANTAGNINGSPROV

SKÅDESPELARPROGRAMMETS prov 3
planerat att äga rum 23-28 mars, FLYTTAS till att genomföras i maj månad.

PUBLIKA ARRANGEMANG

Examensproduktion #1: Man skjuter ju hästar (Skådespelarprogrammet åk 3)
Vi ställer in alla föreställningar inklusive planerad premiär den 20 mars.
Återbetalning av biljetter
Vi säljer biljetter via Kulturcentralen och de har fått i uppdrag att ombesörja återköp av köpta biljetter.

Panelsamtal: Konstnären som entreprenör?
Teaterns teori och praktiks planerade arrangemang 17/3 på Inkonst ställs in, med förhoppningen att det kan genomföras vid ett senare tillfälle.

SAMVERKAN, SEMINARIER OCH KONFERENSER

NORTEAS (seminarium samt utbytesvecka)
ställs in och ersätts med undervisning på skolan.

E:UTSA -EUROPE: UNION OF THEATRE SCHOOLS AND ACADEMIES
den planerade generalförsamlingen 28-29 mars ställs in.

Seminar on Migration and the Arts: Intercultural collaborations, borders and education
planerat att äga rum 23-24 mars ställs in.

ÖVRIGT

Teaterhögskolans bibliotek kommer tills vidare att hållas stängt för allmänheten.