Live-stream den 27 maj av Aulis-Troja-Argos (One Final Elektra) av Jörgen Dahlqvist

2019 års skådespelarstudenters examensproduktion #2 - Aulis-Troja-Argos (One Final Elektra) - kommer den 27 maj kl. 19.00 dokumenteras på video och erbjuds samtidigt live-streamad på Vimeo.
Materialet kommer ligga kvar i 14 dagar, till den 10 juni, om man inte har möjlighet att titta på föreställningen live.
Teaterhögskolan i Malmö, Aulis-Troja-Argos (One Final Elektra) av Jörgen Dahlqvist, Examensproduktion #2, 2019
Aulis-Troja-Argos (One Final Elektra) av Jörgen Dahlqvist, examensföreställning#2, avgångsstudenterna vid Skådespelarprogrammet 2019, Teaterhögskolan i Malmö