Masterstudenten Alexandra Loonin presenterar

"Jag ville vara Britney, Whitney och JLo"
Jag ville vara Britney, Whitney och JLo

"Jag ville vara Britney, Whitney och JLo" är ett samarbete mellan dramatikern Alexandra Loonin och scenkonstnären Viktor Flarkell där dom tillsammans undersöker fantasier, femininiteter och makt. En monolog om att längta efter velour. Eller ett tal om att hata AIK. Eller en verklighetsflykt. En ockupation. En dröm.  En kärleksförklaring till dom som hjälpte en att leva. En påklädning. En striptease. En undanflykt. En pånyttfödelse. En entré.

Spelas hos PotatoPotato (Rolfsgatan 5) 16-17 november 19.00 som en del av PotatoPotatos temavecka: Femininiteter inom scenkonst.
boka biljetter: