NORTEAS - Empowerment of the Future Performing Artist

Fredag och lördag den 8-9 februari är Teaterhögskolan i Malmö värdar för NORTEAS-seminariet 'Empowerment of the Future Performing Artist'. 70 lärare från 8 olika länder kommer att delta i seminariet. Vi får besök från till exempel Iceland University of the Arts, Lithuanian Academy of Music and Theatre och Aalto University för att nämna några skolor.
seminar

NORTEAS är ett nätverk för nordiska och baltiska högskolor inom scenkonstområdet.

Läs mer om seminariet här och kolla in programmet PDF iconhär.