På Lördag den 12e är det premiär

för Skådespelartreornas Examensföreställning #2 -The Mental States of Sweden av Mattias Andersson
Examensföreställning #2 -The Mental States of Sweden

Sedan spelas den fram till 26/5

Vad tänker du när du hör ordet teater? Och vad vill du se på en teaterscen? Intervjuaren frågar människor i Sveriges just nu, från olika platser, situationer och bakgrund. Frågan om teatern och konsten blir en mångstämmig berättelse om det egna livet, om val, relationer, utförsäkring, kärlek och polisvåld. Vad och vem är Sverige? Varför finns teater?  Går det att sätta fingret på the Mental States of Sweden?

Här hittar du mer information
Här köper du dina biljetter

2018-05-18
Nästa vecka redovisar Konceptuell Scenkonst-studenterna sina "In the Blend" verk.
2018-05-08
På Lördag den 12e är det premiär
2018-04-24
TTP B gör spännande, intermediala projekt!
2018-04-12
Vi spelar i Stockholm!