Panelsamtal om "Rökarens blick"

Kent Sjöströms nyutkomna essäsamling "Rökarens blick – skådespelarens Brecht" har diskuterats i en serie panelsamtal under den senaste månaden.
kent
Paneldiskussion i Malmö

Samtalen har skett på Göteborgs stadsteater, Teater Tribunalen i Stockholm och på Inter Arts Center i Malmö. De medverkande har varit Pontus Stenshäll, Jenny Nörbeck, Henrik Dahl, Gabriella Håkansson, Mia Höglund Melin, samt Rikard Schönström. I januari och februari kommer samtalsserien att fortsätta i Odense och Helsingfors.