Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Presskonferensen

Presskonferensen

Skådespelarelever från Teaterhögskolan i Malmö framför Presskonferensen, en rikstäckande föreställning på 15 minuter. På 23 platser i Sverige spelas denna föreställning samtidigt. Presskonferens är ett initiativ av Anna Sjövall, vd och konstnärlig ledare på Teater Halland. 

Presskonferensen är en satir över ett samhälle där kulturen kontrolleras och styrs uppifrån. Den nytillträdda kulturministern har tidigare varit chef för säkerhetspolisen, men ser inte hur de båda uppgifterna skiljer sig åt – allt handlar ju om att kontrollera människors tankar och känslor. Se ministern intervjuas av pressen inför öppen ridå och delta i det efterföljande samtalet.

Medverkande: Einar Bredefeldt som Kulturministern. Rasmus Johansson, Hanna Hurtig Parkrud, Pierina Rizzo, Erik Lennblad, Erik Zelman, Madeleine Ferraud Norberg, Hanna Carlsson, Simon Edenroth, Alexander Lindberg som Pressen

 

Läs mer på: http://www.teaterhalland.nu/portfolio-item/presskonferensen/?v=f003c44deab6http://www.presskonferensen.nu