Sommarkurs på temat representation avslutad

Kursen 'Att representera en annan människa' leddes av den kritikerrosade Reumert-prisade danska regissören Tue Biering och Felicia Ohly, dramaturg på Malmö Stadsteater.
sommarkurs

Att representera en annan människa hade som ambition att fördjupa studenternas konstnärliga kompetens kring representation och autenticitet, samt ge kännedom om och erfarenheter av insamlande av material för att gestalta en annan människas historia. Kursen hölls vecka 24-27 och som så mycket annat under det här året ägde kursen rum på Zoom. Här är en bild från en kurstillfälle.

Läs om alla sommarkurser 2020 här.