TTP B gör spännande, intermediala projekt!

Här får ni en liten inblick i vad de handlar om och vad som experimenteras fram bakom dörrarna på THM
TTP

The Call Project
"Ringsignaler ger mig en sån himla stark känsla av att någonting hemskt har hänt och att någon snart kommer dö.”
Telefonin lyckades en gång för alla att avväpna avstånden i våra liv, avskilja kropp från röst. Telefonen är en arketyp, en kliché och ett sätt att konversera. Teknologin definierar våra relationer på samma sätt som tidens tand definierar teknologin.
Men vilken roll spelar den i våra liv idag? Och varför är vi så rädda för att pratas vid i de omedelbara meddelandenas tidevarv?

Av: Maya Fritz-Brinell, Folke Narin, Eira Fråjdh och Theodor Ryan.

Mimeomia

En välbekant röst från ditt inre- eller ditt yttre. Den konstant närvarande dialogen existerande i ditt periferi eller rakt i din centrala smärtpunkt. I de vådligaste av fall - samtidigt. Samtalen, kommunikationen, relationerna - i vilka din identitet tar avstamp i. En teaterföreställning om intimitet, närvaro och hängivenhet åt dialogen och viljan att bli förstådd och förstå.
Nyckelord: Kommunikation, relationer, sociala konstruktioner, distans, produkt(mellan två eller fler individer), förvirring, identitet, rum, fack, monogam, polyamorös

Av: Esmeralda Ahlqvist, Sara Khaledi, Fredrika Vilselius och Frida Li Ekhem Landgré

Memorandum

Bitande vinter. Efter döden, innan födseln. Slafsandet av en hund
Det är så berättelsen börjar.
I gränslandet spolas någonting upp på en strand.

Av: Berk Gunes, Annika Vestel, Pirjo Metso och Emily Willman

Going through changes
Going through changes är ett verk som utforskar minnet och minnenas betydelse. Hur mycket påverkas vi egentligen av vår historia och våra upplevelser i livet? I detta experiment utforskar vi med hjälp av objekt vad som gör oss mänskliga.

Av: Frida Gällblad, Sabina Härling, Erik Persson och Linda Håkansson