Vi håller workshop i Konceptuell Scenkonst på Bibu!

Under BIBU håller Teaterhögskolan i Malmö workshop i Konceptuell Scenkonst med Fredrik Haller, Jörgen Dahlqvist och studenterna från Konceptuell Scenkonst.

Under workshopen arbetar vi med nya former av berättande med särskilt fokus på hur nya berättelser kan skapas genom ny teknik. Workshopen genomförs tillsammans med lärare och studenter från Teaterhögskolan och vår utbildning i konceptuell scenkonst. Ett unikt tillfälle att ta del av utvalda utbildningsmoment i koncentrerad form.

När? Onsdagen den 16 maj kl 13.30-15.30
Dunkers Kulturhus i Sammanträdesrummet.
Max deltagande: 10 personer.

Här kan du läsa om hur du bokar en plats och hitta fler roliga grejer att prova på och se under Bibu: