Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Panelsamtal om "Rökarens blick"

kent
Paneldiskussion i Malmö

Kent Sjöströms nyutkomna essäsamling "Rökarens blick – skådespelarens Brecht" har diskuterats i en serie panelsamtal under den senaste månaden.

Samtalen har skett på Göteborgs stadsteater, Teater Tribunalen i Stockholm och på Inter Arts Center i Malmö. De medverkande har varit Pontus Stenshäll, Jenny Nörbeck, Henrik Dahl, Gabriella Håkansson, Mia Höglund Melin, samt Rikard Schönström. I januari och februari kommer samtalsserien att fortsätta i Odense och Helsingfors.