Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Fanfiction April 5

Fanfiction
Teater
FANFICTION är en monologföreställning som tar sin utgångspunkt i en 12-årig flickas stora förälskelse i Måns Zelmerlöw. Det är ett undersökandet av vad det kan innebära att vara ett fan. Och vad det kan innebära att vara förälskad.

FANFICTION är en monologföreställning som tar sin utgångspunkt i en 12-årig flickas stora förälskelse i Måns Zelmerlöw. Det är ett undersökandet av vad det kan innebära att vara ett fan. Och vad det kan innebära att vara förälskad.  
 
Utav familjefotografier och idolbilder skapar scenkonstnären Johanna Karlsson ett eget universum med klippdockor och videoprojektion. Hon klipper sönder minnen och fotografier för att utifrån dem skapa en ny verklighet.  
 
Hon är både Julia och Romeo. Måns Zelmerlöw. Hon är en förälskad 12-åring och en 25-åring som sörjer att något har tagit slut.  
 
Föreställningen är en längtan att höra till och en fantasi om att bli älskad. Den handlar om intimitet och distans. Men också om en vilja att bryta sig fri. Att vilja bli någon annan.  
 
FANFICTION är Johanna Karlssons examensföreställning på Konceptuell scenkonst på Teaterhögskolan i Malmö.  
 
Föreställningen är gratis men har ett begränsat antal platser. Maila biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se för att säkra en plats.  
 
Fredag 5/4 kl. 19.00  
Lördag 6/4 kl. 16.00 

 

Facebook event >>

Tid: 
2019-04-05 19:00 till 21:00
Plats: 
Teaterhögskolan i Malmö, Studio B
Kontakt: 
kristian.anshelm [at] thm.lu.se

Om händelsen

Tid: 
2019-04-05 19:00 till 21:00
Plats: 
Teaterhögskolan i Malmö, Studio B
Kontakt: 
kristian.anshelm [at] thm.lu.se