Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Passerkort, lås och larm

Lu-kort

Entrédörrarna är låsta och larmade dygnet runt. Du låser upp dörrarna med ditt LU-kort samt dess tillhörande kod. Du skapar ditt LU-kort på någon av Universitetets kortstationer, du hittar din närmsta kortstation här (kom ihåg att ta med fotolegitimation). För all övrig information om LU-kortet du behöver veta, klicka här

Ditt passerkort är ömtåligt så hantera det varsamt. Förlorat passerkort ersätts mot en avgift.

Lås

Dörrarna till undervisningsrummen och korridorerna är automatiskt upplåsta under dagtid och låsta på natt och helg. Du låser upp dem med ditt passerkort.

Det är mycket viktigt att dörrar till rum och korridorer är stängda då huset är tomt!

Alla gäster ska anmäla sig i receptionen. Släpp inte in okända personer utan att fråga vem de ska besöka.

Det är inte tillåtet att vistas i skolans lokaler mellan kl. 00.00 - 06.00. Uppstår behov kontakta vaktmästaren.  Studenternas passerkort gäller mellan kl. 07.00 - 24.00 och endast under terminstid.

Larm

Öppen och ej låst entrédörr avger efter en liten stund en signal för att påminna om att larm kommer att aktiveras om du inte stänger dörren.

Råkar du aktivera inbrottslarmet ska du genast kontakta vaktmästaren. Det finns då möjlighet att förhindra utryckning av väktare.

Kontakt

Stefan Ersson
E-post Stefan [dot] Ersson [at] thm [dot] lu [dot] se (Stefan[dot]Ersson[at]thm[dot]lu[dot]se)
Telefon:+46 40 32 55 73