Friskvård

Du har som anställd vid Lunds Universitet rätt till friskvårdsersättning och friskvårdstimme. Träningskort eller motsvarande ersätts med högst 1 870 kr (eller det lägre belopp som faktiskt betalats för ett kalenderår). Du kan välja att använda ditt friskvårdsbidrag till flera olika aktiviteter. Du som anställd registrerar själv dina ärenden gällande friskvård i SSC Primula. Originalkvitto ska lämnas in tillsammans med utskriven blankett till din ekonom.

Friskvårdstimme

Du har rätt till friskvård 60 minuter per veckan då du arbetar heltid. Arbetar du deltid har du rätt till friskvård i proportion till din tjänstgörings omfattning. Det betyder att om du arbetar 50 % har du rätt till 30 minuters friskvård per vecka. Tiden det tar för dig att ta dig till och från din aktivitet, samt andra eventuella förberedelser ingår i din friskvårdstid.

RELATERAD INFORMATION

Här hittar du mer info och blankett

Teaterhögskolan i Malmö

Besöksadress: Bergsgatan 31, Malmö