Teknik och möbler

Omfattningen av ljus, ljud, scenteknik, scenografi etc. varierar beroende på kurs och projektets karaktär. Under utbildningen ges möjlighet till en teknikkurs varpå man själva får sköta ljus, ljud i studio A och B. Läraren för projektet svarar för videodokumentationen av redovisningen. Utlåning av teknisk utrustning som skall användas i undervisningen eller projektet sköts av Henrik Lagergren (Master, TTP, Konc och Dram), Jan Michelsen (skåd) och i viss mån av Stefan Ersson.

Ordningen i möbelförrådet övervakas av Eva Hedblom och Stefan Ersson. Ateljén ansvarar för inköp och förnyelse.

Datasupport sköts av Jan Michelsen.

Henrik Lagergren
E-post henrik [dot] lagergren [at] thm [dot] lu [dot] se