Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Bibliotek

OBS Under januari 2020 är biblioteket HELT stängt för allmänheten.

bibblan

Öppettider
Teaterhögskolans bibliotek är vanligtvis bemannat måndagar och onsdagar mellan 8.30 och 14.45. Förutom litteratur inom ämnet teater och andra angränsande områden, finns det en stor samling manus - både digitalt och i tryckt form. Digitala manus får du tillgång till genom att mejla vår bibliotekarie.

Informationssökning
Sök efter material i bibliotekskatalogen LUBcat.

LUBsearch - den samlande ingången till elektroniskt och tryckt material vid Lunds universitet.

Teaterhögskolans campusguide
I vår libguide finns en samlad ingång till informationsresurser i vårt ämne, samt tips och råd om litteratursökning och informationshantering. Guiden vänder sig i huvudsak till studenter, forskare och lärare på THM.

Talböcker
Om du är synskadad, har läs- och skrivsvårigheter eller något annat läshinder som gör att du inte kan läsa tryckta böcker, har du möjlighet att få låna den litteratur du behöver som talböcker. Kontakta biblioteket eller kolla in den här sidan för mer info.

TorTalk
TorTalk är en mjukvara som läser upp all skärmtext för dyslektiker och andra som vill ha ett alternativ till ögonläsning. Den finns för både Mac, Windows och Windows tablets. Info om nerladdning hittar du här.

För mer information:
Mer info om Teaterhögskolans bibliotek hittar du här: PDF icon teaterhogskolans_bibliotek.pdf

Konstnärliga fakultetens bibliotekspolicy hittar du här.

 

 

Öppet för allmänheten

Mån: 8.30-14.45
Ons: 8.30-14.45

Övriga dagar: STÄNGT

LUNCH: 12-12.30

OBS Vi bygger om! Under januari 2020 är biblioteket HELT stängt för allmänheten.


 

OBS!

Observera att öppetiderna kan variera då vår bibliotekarie ibland är iväg på möten och dylikt. Hör därför gärna av dig inför ditt besök.

Telefon: 040-32 55 69

Email: Madeleine [dot] bergquist [at] khm [dot] lu [dot] se