Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tidigare studenter

Masterprogram i teaterMasterprogrammet i teater är en utbildning som erbjuder en fördjupning av tidigare studier och yrkesverksamhet inom området. Frågan som studenten under utbildningen skall försöka besvara är: Hur förverkligar jag mitt eget projekt tillsammans med andra?

Utbildningen har som mål att utveckla studenternas konstnärliga arbetsmetodik och hållning till det egna yrket. Studenten ska efter examen ha verktyg för att driva och utveckla konstnärliga processer och förverkliga sceniska projekt och på så vis vara med och utveckla en samtida scenkonst.

 

 

 

Avgångsstudenter

2012-2013 (PDF)

2014 (PDF)