2020 Examensprojekt

Konceptuell Scenkonst Examensprojekt 2020

EXAMENSPROJEKT 2020

2020 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst på Teaterhögskolan i Malmö; Eira Fröjdh, Miriam Röstlinger Goldkuhl, Theodor Ryan, Esmeralda Ahlqvist & Sara Khaledi presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 16 mars, 2021

2020 års avgångsstudenters examensverk kommer för första gången visas publikt i digital form. De kommer att finnas tillgängliga för allmänheten fram till den 6 april, 2021 (3 veckor).
Ni kan under denna period titta på de digitala verken här på Teaterhögskolans webb-plats. Följ länkarna nedan till respektive examensstudent och verk.

Part 2 av Esmeralda Ahlqvist

Ett konceptuellt scenkonstverk som interdisciplinärt avhandlar dramaturgin; katastrof -sorg -meningssökande.

Vacancies av Eira Fröjdh

Ett koreograferat försvinnande. Performance-installation i blackbox.

"Guéefati" av Sara Khaledi

The future does not exist av Theodor Ryan

Smärtrummet - En Dom av Miriam Röstlinger Goldkuhl

En tygberättelse om endometrios och kvinnligt kodade kroppar och smärta.

In the Heart of a Rabbit av Emily Willman

I en postantroposcentrisk värld flätas nu och då samman i ett gigantiskt rotsystem, där resterna från en en annan verklighet blir till magiska ting laddade med berättelser.

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Esmeralda Ahlqvist
Part 2 av Esmeralda Ahlqvist. Foto: Henrik Heikki Hellström

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Eira Fröjdh
Vacancies av Eira Fröjdh. Foto: Henrik Heikki Hellström

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Sara Khaledi
"Guéefati" av Sara Khaledi. Foto: Henrik Heikki Hellström

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Theodor Ryan
The future does not exist av Theodor Ryan. Foto: Henrik Heikki Hellström

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Miriam Röstlinger Goldkuhl
Smärtrummet - En Dom av Miriam Röstlinger Goldkuhl. Foto: Henrik Heikki Hellström

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Emily Willman
In the Heart of a Rabbit av Emily Willman. Foto: Henrik Heikki Hellström

HITTA TILL OSS

Karta Malmö puff mini

Karta, länk till Google Maps.

Foajén öppnar 30 min innan
uppspel/ redovisning/ föreställning, om inget annat uppges.

Vill du vara publik till våra offentliga redovisningar och föreställningar?
Maila ditt namn och epost till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se så sätter vi upp dig på våra listor för utskick.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg