Examensprojekt 2020

2020 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst, Eira Fröjdh, Miriam Röstlinger Goldkuhl, Theodor Ryan, Emily Willman, Esmeralda Ahlqvist & Sara Khaledi presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 16 mars, 2021

2020 års avgångsstudenters examensverk kommer för första gången visas publikt i digital form. De kommer att finnas tillgängliga för allmänheten fram till den 6 april, 2021 (3 veckor).
Ni kan under denna period titta på de digitala verken här på Teaterhögskolans webb-plats.

In the Heart of a Rabbit av Emily Willman

In the Heart of a Rabbit är ett omslutande scenkonstverk med tre dansare i kaninkostym. I en postantroposcentrisk värld flätas nu och då samman i ett gigantiskt rotsystem, där resterna från en en annan verklighet blir till magiska ting laddade med berättelser. Likt en mjuk tidskapsel erbjuder sagan en möjlighet att berätta och berätta om. Bilden av människan ter sig annorlunda från den här sidanverkligheten och i de pulserande rötterna fortsätter berättelsen långt bortanför oss.

Medverkande:

Emily Willman, Theodor Ryan, Isabella Linnea Eriksson

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Emily Willman
In the Heart of a Rabbit av Emily Willman. Foto: Henrik Heikki Hellström

Emily Willman

Emily har en bakgrund inom bildkonst och dans. I hennes praktik förenar hon dessa världar iett ständigt undersökande av människan, våra viljor och rädslor och vårrelation till varandra och till den värld som omger oss. Emily arbetar med sagoberättandet som form och skapar scenkonstverkmed starka visuella uttryck där närheten till publiken är ett viktigt redskap.

emily

Examensstudent från Konceptuell Scenkonst, Teaterhögskolan i Malmö, 2020

E-post: emily [at] sagashus [dot] se

Webb: https://www.sagashus.se/

HITTA TILL OSS

Karta Malmö puff mini

Karta, länk till Google Maps.

Foajén öppnar 30 min innan
uppspel/ redovisning/ föreställning, om inget annat uppges.

Vill du vara publik till våra offentliga redovisningar och föreställningar?
Maila ditt namn och epost till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se så sätter vi upp dig på våra listor för utskick.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg