Sara Khaledi

Examensprojekt 2020

2020 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst, Eira Fröjdh, Miriam Röstlinger Goldkuhl, Theodor Ryan, Emily Willman, Esmeralda Ahlqvist & Sara Khaledi presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 16 mars, 2021

2020 års avgångsstudenters examensverk kommer för första gången visas publikt i digital form. De kommer att finnas tillgängliga för allmänheten fram till den 6 april, 2021 (3 veckor).
Ni kan under denna period titta på de digitala verken här på Teaterhögskolans webb-plats.

"Guéefati" av Sara Khaledi

Ett konceptuellt videokonstverk om.

-- Sara Khaledi har valt att inte publicera den digitala dokumentationen av hennes examensredovisning --

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Sara Khaledi
"Guéefati" av Sara Khaledi. Foto: Henrik Heikki Hellström

sara

Sara Khaledi

Examensstudent från Konceptuell Scenkonst, Teaterhögskolan i Malmö, 2020

HITTA TILL OSS

Karta Malmö puff mini

Karta, länk till Google Maps.

Foajén öppnar 30 min innan
uppspel/ redovisning/ föreställning, om inget annat uppges.

Vill du vara publik till våra offentliga redovisningar och föreställningar?
Maila ditt namn och epost till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se så sätter vi upp dig på våra listor för utskick.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg