Theodor Ryan

Examensprojekt 2020

2020 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst, Eira Fröjdh, Miriam Röstlinger Goldkuhl, Theodor Ryan, Emily Willman, Esmeralda Ahlqvist & Sara Khaledi presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 16 mars, 2021

2020 års avgångsstudenters examensverk kommer för första gången visas publikt i digital form. De kommer att finnas tillgängliga för allmänheten fram till den 6 april, 2021 (3 veckor).
Ni kan under denna period titta på de digitala verken här på Teaterhögskolans webb-plats.

The future does not exist av Theodor Ryan

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Theodor Ryan
The future does not exist av Theodor Ryan. Foto: Henrik Heikki Hellström

teo

Theodor Ryan

Examensstudent från Konceptuell Scenkonst, Teaterhögskolan i Malmö, 2020

E-post: theodor [dot] ryan [at] gmail [dot] com

Webb:
theodorryan.com

HITTA TILL OSS

Karta Malmö puff mini

Karta, länk till Google Maps.

Foajén öppnar 30 min innan
uppspel/ redovisning/ föreställning, om inget annat uppges.

Vill du vara publik till våra offentliga redovisningar och föreställningar?
Maila ditt namn och epost till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se så sätter vi upp dig på våra listor för utskick.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg