Theodor Ryan

Examensprojekt 2020

2020 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst, Eira Fröjdh, Miriam Röstlinger Goldkuhl, Theodor Ryan, Emily Willman, Esmeralda Ahlqvist & Sara Khaledi presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 16 mars, 2021

2020 års avgångsstudenters examensverk kommer för första gången visas publikt i digital form. De kommer att finnas tillgängliga för allmänheten fram till den 6 april, 2021 (3 veckor).
Ni kan under denna period titta på de digitala verken här på Teaterhögskolans webb-plats.

The future does not exist av Theodor Ryan

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Theodor Ryan
The future does not exist av Theodor Ryan. Foto: Henrik Heikki Hellström

teo