Emily Willman

Examensprojekt 2020
2020 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst, Eira Fröjdh, Miriam Röstlinger Goldkuhl, Theodor Ryan, Emily Willman, Esmeralda Ahlqvist & Sara Khaledi presenterar sina examensprojekt.

In the Heart of a Rabbit av Emily Willman

In the Heart of a Rabbit är ett omslutande scenkonstverk med tre dansare i kaninkostym. I en postantroposcentrisk värld flätas nu och då samman i ett gigantiskt rotsystem, där resterna från en en annan verklighet blir till magiska ting laddade med berättelser. Likt en mjuk tidskapsel erbjuder sagan en möjlighet att berätta och berätta om. Bilden av människan ter sig annorlunda från den här sidanverkligheten och i de pulserande rötterna fortsätter berättelsen långt bortanför oss.

Medverkande:

Theodor Ryan, Isabella LInnea

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuell scenkonst examensproduktioner 2020, Emily Willman
In the Heart of a Rabbit av Emily Willman. Foto: Henrik Heikki Hellström

Emily Willman

Emily har en bakgrund inom bildkonst och dans. I hennes praktik förenar hon dessa världar iett ständigt undersökande av människan, våra viljor och rädslor och vårrelation till varandra och till den värld som omger oss. Emily arbetar med sagoberättandet som form och skapar scenkonstverkmed starka visuella uttryck där närheten till publiken är ett viktigt redskap.

Part 2 av Esmeralda Ahlqvist

Vacancies av Eira Fröjdh

"Untitled" av Sara Khaledi

The future does not exist av Theodor Ryan

Smärtrummet - En Dom av Miriam Röstlinger Goldkuhl

In the Heart of a Rabbit av Emily Willman

HITTA TILL OSS

Karta Malmö puff mini

Foajén öppnar 30 min innan
uppspel/redovisning/föreställning, om inget annat uppges
_____________________

Vill du vara publik till våra offentliga redovisningar och föreställningar?
Maila ditt namn och epost till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se så sätter vi upp dig på våra listor för utskick.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg