Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hanna Westling

Examensprojekt Konceptuell scenkonst 2021

2021 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst på Teaterhögskolan i Malmö presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 18 maj, 2021

2021 års avgångsstudenters examensverk visas publikt i digital form. De fanns tillgängliga för allmänheten fram till den 8 Juni, 2021 (3 veckor).
Under denna period var de digitala verken tillgängliga här på Teaterhögskolans webb-plats.


Hanna Westling - Det blåa skenet

Premiär 26 april, 2021.

Hand i profil framför vit bakgrund. Foto

 

Det blå skenet är ett intuitivt utforskande av att befinna sig i och åldras i rum som är socialdigitala, dvs rum som inte är underordnade identitet, tid och rum. Hur upplever man överhuvudtaget tid på sociala medier?
Verket utgår från en gruppchatt, ett chattrum som bygger på och skapar en specifik personlig kultur. Det blåa skenet är en röst i en generation uppvuxen i skarven mellan analog och digital värld. I föreställningen möter det ålderslösa, det infantila, det ensamma och det nihilistiska och tiden är en frukt som ruttnar sönder…

Affisch: Alice Örnö Ax 
Tack till: Erik Pold

 

 

 

Icke publika redovisningar

Rådande omständigheter gör att föreställningar inte visas för publik. Dokumentation av föreställningar kommer att finnas tillgängligt för representater från teaterbranschen samt under begränsade angivna perioder för allmänheten.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg
Dramatikerprogrammet
side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_2.jpg
side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_3.jpg
side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_4.jpg