Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hanna Westling

Examensprojekt Konceptuell scenkonst 2021

2021 års avgångsstudenter i Konceptuell scenkonst på Teaterhögskolan i Malmö presenterar sina examensprojekt.

Digital publik premiär 18 maj, 2021

2021 års avgångsstudenters examensverk kommer visas publikt i digital form. De kommer att finnas tillgängliga för allmänheten fram till den 1 Juni, 2021 (2 veckor).
Ni kan under denna period titta på de digitala verken här på Teaterhögskolans webb-plats.


Hanna Westling - Det blåa skenet

Premiär 26 april, 2021.

Hand i profil framför vit bakgrund. Foto

Det blåa skenet är ett intuitivt utforskande av att befinna sig i och åldras i rum som är socialdigitala, dvs rum som inte är underordnade identitet, tid och rum. Hur upplever man överhuvudtaget tid på sociala medier? Det blåa skenet är en röst i en generation uppvuxen i skarven mellan analog och digital värld. I föreställningen möter det ålderslösa, det infantila, det ensamma och det nihilistiska och tiden är en frukt som ruttnar sönder…

Affisch: Alice Örnö Ax 
Tack till: Erik Pold