Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

2018 Examensproduktion #2

The Mental States of Sweden av Mattias Andersson

 

Examensföreställning #2 - The Mental States of Sweden

Vad tänker du när du hör ordet teater? Och vad vill du se på en teaterscen? Intervjuaren frågar människor i Sveriges just nu, från olika platser, situationer och bakgrund. Frågan om teatern och konsten blir en mångstämmig berättelse om det egna livet, om val, relationer, utförsäkring, kärlek och polisvåld. Vad och vem är Sverige? Varför finns teater?  Går det att sätta fingret på the Mental States of Sweden?

Recension från Sydsvenskan (pdf)

Spelades på Bryggeriteatern: 12 - 26/5 2018

På Scen: Alexander Abdallah, Jakob Bladh, Anna Maria Granlund, Jasser Heitat, Hanna, Hurtig Parkrud, Katja Lobas , Fredrik Lundin, Linus Nilsson, Alexandra Nordberg, Helmon Solomon, Victoria Wikberg
Text Mattias Andersson 
Pedagog/regi Martin Rosengardten
Scenografi/kostym Petra Hjortsberg