Teaterns teori och praktik 2018

Kandidatredovisningar 2018
Samtliga framfördes på Teaterhögskolan i Malmö under december 2018 och först ut var Emily Willman (1 dec), därefter följer Sara Khaledi (2 dec), Annika Vestel (4 dec), Theo Ryan (4 dec), Frida Landgré (5 dec) och avslutar gör trion Eira Fröjdh, Esmeralda Ahlqvist & Fredrika Vilselius (6 dec).

Emily Willman - Kandidatredovisning

"Är det viktigt att vara helhjärtad i allt man gör och varför gör det ont i hjärtat när man är ensam? Jag har 1 miljard 733 miljoner 264 tusen hjärtslag på mig att göra precis vad jag vill."

Sara Khaledi - Kandidatredovisning

"I början fanns det bara sten, sen..."
Befästelse - Ett fysiskt och poetiskt utforskande i då:et nu:et och vi:et. Medverkande: Erica Karlefjärd Green & Marta Andersson-Larson

Annika Vestel - Kandidatredovisning

Turteleyou är en visuell och associationsstimulerande soloföreställning om kött, i vid betydelse. Den kan ses som en rörelseorienterad iscensättning av receptet ”sköldpaddssoppa, äkta” från den gamla norska kokboken ”Stor Kogebog”, och består av en blandning av koreografi, improvisation, tal och inspelad text samt videoprojektioner.

Theodor Ryan - Kandidatredovisning

"Den sa: fuck you to /puss<3"
-En förstudie till Jag är här.
En studie i kön. Ett dansverk. Under hösten har Annika Vestel och Theodor Ryan undersökt hur deras kön konstrueras. Tillsammans har de konstruerat ett rum där ens identitet riskeras.

Frida Landgré - Kandidatredovisning

Waking to No Self.
And hypnotic mediation within skin and out of body.
"The coming and going of birth and death do not change you. When you have totally shed your skin, there is only the single reality remaining. It lights up past and present and transcends time and space. "  Zen Master Keizan Zenji 1300 a.d.
Text o koncept Frida Landgré. Koreografi av och med Emily William. Ljusdesign Fabian Nyman

Eira Fröjdh, Esmeralda Ahlqvist & Fredrika Vilselius - Kandidatredovisning

"Walk like you’re walking through hell in a gasoline-soaked pyjamas."
Drama Queens of Forever är ett drömmaskineri, en lek med charader; liksom mode ett alfabet för identitetsskapande.

HITTA TILL OSS

Karta Malmö puff mini

Foajén öppnar 30 min innan
uppspel/redovisning/föreställning, om inget annat uppges
_____________________

Vill du vara publik till våra offentliga redovisningar och föreställningar?
Maila ditt namn och epost till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se så sätter vi upp dig på våra listor för utskick.

Aktuellt & Arkiv

side_faktaruta_puff_224x73_72ppi_tint_.jpg