Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inter Arts Center

Inter Arts Center är fysiskt förbunden och närmaste granne med Teaterhögskolan i Malmö. Det är en centrumbildning inom Konstnärliga fakulteten som etablerades 2010 för att främja utvecklingen av den konstnärliga forskningen, stödja tvärvetenskapliga samarbeten och samverkan med det omgivande kulturlivet. Inter Arts Center är en ständigt förekommande och värdefull samarbetspartner.

Inter Arts Center (IAC) är en mötesplats för personal och studenter inom Konstnärliga fakulteten i Malmö där det bedrivs experimentell konstnärlig forskning och utvecklingsarbete. IAC ger goda möjligheter till tvärvetenskapliga projekt inom bland annat konst, musik och teater, men även inom andra konstformer och discipliner. Detta inkluderar projekt i samarbete med konstnärer som är verksamma utanför fakultetens institutioner.

 

Inter Arts Centre fasad

Inter Arts Center är en miljö med ändamålsenliga lokaler och avancerad teknisk utrustning för experimentellt konstnärligt arbete där forskare och konstnärer arbetar interdisciplinärt och över konstartsgränserna.

Läs mer om Inter Arts Center på www.iac.lu.se