Musikdramatisk gestaltning

(SKÅB15)

Kursen i musikdramatisk gestaltning riktas till studenter som är intresserade av att gestalta med musik.
Undervisande lärare är Monica Tyllgren.

teaterhögskolan i Malmö Sommarkurser Musikdramatisk Gestaltning

Under kursen instuderar studenterna ett givet material enskilt, samt med stöd av pedagog. Lektioner genomförs individuellt och i grupp för att studenterna ska förfina de berättartekniker som krävs i musikdramatisk gestaltning.
Undervisningen består av övningar och repetitionsarbete enskilt och i grupp.

Undervisande lärare

Monica Tyllgren

Att representera en annan människa, fortsättningskurs
7,5 högskolepoäng