Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Musikdramatisk gestaltning

Musikdramatisk gestaltning
Musikdramatisk gestaltning, 7,5 hp, kursen gavs sommaren 2017

Studenterna instuderar ett givet material enskilt, samt med stöd av pedagog. Under kursen genomförs lektioner individuellt och i grupp för att studenterna ska förfina de berättartekniker som krävs i musikdramatisk gestaltning.
Studenterna arbetar gemensamt fram en föreställning i samarbete med pedagog och framför sedan denna föreställning offentligt.
 
Behörighet
Särskild behörighet är studier om minst ett år på konstnärligt kandidatprogram i skådespelarkonst där undervisning i musik, röst och sång ingår, program med inriktning sång på kandidatnivå eller motsvarande.

Urval

Urval sker genom personligt brev med motivering till ansökan. Brevet ska innehålla en självpresentation som ger en bild av den sökandes bakgrund, studier och livserfarenhet samt en redogörelse för motiven till varför den sökande vill följa kursen. Kursansvarig och examinator ansvarar för urvalet.

Kursen söks på antagning.se

 

Relaterad information