Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alla mina händer - Dina Viksten Abrahamson

person ligger på golvet och tittar upp

Ett lectureskt skärskådande av arbetsdelningens alienerande konsekvenser.

En förjupdning i hur jaget splittras av att sälja sitt arbete och vara någon annans vara. Ett personligt sätt att hantera känslan av att fingrar, tår, kan dras isär, är uppdelade.

I föreställningen mötes publik och scenkonstnär i en absurd, komisk och filosifisk dialog. Löken luktar, lysrören lyser och blodet pumpar. Välkomna!

Av och med: Dina Viksten Abrahamson
Handledare: Etta Säfve
Yttre ögon: Ida Oldmark Østman, Nora Wieser

Dina Viksten Abrahamson är scenkonstnär baserad i Malmö och Stockholm. Hennes praktik innebär främst att skapa konceptuell scenkonst men också att skådespela och vara scentekniker. I sina föreställningar undersöker Dina ofta hur absurditet och dumhet kan gå hand i hand med filosofi. Hon låter redan existerande komponenter och fenomen förenas inom scenoknsten, studsa mot varandra och bilda något ytterligare. I sina föreställningar är Dina ofta sin egen scentekniker, har med tvärkonstnärliga element och leker med en direkt kommunikation med publiken.