Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba hos oss

Vi som arbetar vid Lunds universitet förenas i vår vision att förstå, förklara och förbättra vår omvärld och människors villkor.

Lediga tjänster


Läraranställningar

Vi utgår från högskolelagen (1992:1434) och högskoleförordningens (1993:100) regler om läraranställningar. I Lunds universitets anställningsordning (STYR 2019/1077) finns därtill de regler för anställning och befordran som universitetet tillämpar. 

Vi har även en akademisk meritportfölj som utgör en gemensam rutin för dokumentering och redovisning av forskning, pedagogik, samverkan, administration och ledarskap. Vi ber dig att ladda ner och använda dig av meritportföljen när du söker en tjänst som lärare hos oss.

Kontakt

Linn Broman
Personalsamordnare fakultetskansliet
Tel: +46 46 222 15 08
linn [dot] broman [at] hr [dot] lu [dot] se (linn[dot]broman[at]hr[dot]lu[dot]se)