Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen Gigi Argyropoulou

porträtt av Gigi Argyropoulou

Gigi Argyropoulou är kurator och dramaturg som kombinerar teoretiskt och praktiskt scenkonstarbete. Hon har initierat och organiserat flera publika program, föreställningar, festivaler, konferenser, aktioner, utställningar och kulturprojekt både inom institutioner och i det fria kulturlivet. Hon har en Masterexamen i Visual Performance och Time Based Art Practices från Dartington College of Art (UK) och en doktorsexamen från University of Roehampton (UK) med fokus på politik och performancekonst.

För närvarande medverkar Gigi som en av curatorerna för programmet, utställningen och publikationen social pedagogies, som kommer att äga rum vid EIGHT, critical institute for arts and politics i Aten, och hon är redaktör för boken Instituting: space-making, refusal and organising in the arts and beyond, som utkommer i början av sommaren 2023 på Berlin-förlaget Archive Books.

Gigi börjar hos oss i augusti och kommer bland annat att undervisa på vårt nya Masterprogram som startar i höst. 

Läs mer om Gigi Argyropoulou och hennes tidigare arbete.