Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jämlikhetsnämnd

Jämlikhetsnämndens syfte är att öka jämlikheten på skolan och på så vis också bidra till att utveckla och förbättra teaterbranschen i stort.

Vi vill belysa frågor gällande alla sorters maktordningar, strukturer och normer som vi på skolan upplever kan finnas. Studenterna kan komma med förslag om föreläsare, workshops och helt andra idéer om hur vi främjar och ökar jämlikheten på skolan. Vi önskar också att öppna upp skolan mer mot allmänheten och mot Malmö. Målsättningen är att varje klass ska ha en representant i gruppen samt att gruppen ska ha representation från T/A-personal och lärarkollegium. Jämlikhetsgruppen har även som mål att arbeta för bredare rekrytering och representation på skolan. Gruppen har ett intersektionellt perspektiv, vilket i korthet innebär att man arbetar för att motverka alla sammanfallande och parallella former av diskriminering och förtryck. 


Jämlikhetsnämnden läsåret 22/23

Eva Hedblom
Monica Tyllgren
Stefan Ersson
Ditte Bjerg
Iury S Trojaborg
Pelle Hanaeus
Ebba Svilling
Maja Svensson
Olivia Klang