Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konceptuellt scenkonstarbete 2

SKÅB11 | FRISTÅENDE KURS | 7,5 HP

Vill du fördjupa din kunskap och förståelse för narrativ och skapa ett kvalitativt scenkonstprojekt? Då är denna kurs något för dig!

Person bland tomburkar på teaterscen. Fotografi.

Kursens innehåll 

Du som student genomför ett konceptuellt sceniskt arbete enskilt eller i grupp under handledning. Studenten ska ytterligare fördjupa de narrativa tekniker som det sceniska arbetet kräver och framföra arbetet offentligt eller genom annan form av redovisning.

Kursens genomförande 

Undervisningen består av handledning och repetitionsarbete enskilt eller i grupp.

Kursens examination

Scenkonstarbetet examineras genom offentligt framförande eller annan form av redovisning, samt skriftlig reflektion och utvärderingssamtal.

Förkunskapskrav

Särskild behörighet är kursen Konceptuellt scenkonstarbete 1. Urvalet sker på grundval av personligt brev med projektbeskrivning där konstnärlig praktik värderas högt. Kursansvarig och examinator ansvarar för urvalet.

Information

Fristående kurs på Teaterhögskolan. Vissa delar av undervisningen sker digitalt.
Kursperiod: v28–32
Språk: Svenska
Särskild behörighet: kursen Konceptuellt scenkonstarbete 1.

Kursplan
 

Kontakt

Ola Johansson
Studierektor
ola [dot] johansson [at] thm [dot] lu [dot] se (ola[dot]johansson[at]thm[dot]lu[dot]se)