Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Scenkonstbryggan

Scenkonstbryggan är en kurs som vill väcka nyfikenhet och intresse för scenkonst och scenkonstnärliga utbildningar hos personer som har lite eller ingen erfarenhet inom teater. Vår målgrupp för denna kurs är personer från 18 år och uppåt.

Kursen startade våren 2023 och en fortsättningskurs har hållits under hösten 2023, där deltagarna utmanas ytterligare och får chans att fördjupa sig inom teater. Höstens workshops har letts av Karim Rashed, Rayam Al Jazairi och Daniel Staley, med hjälp av studenter på Teaterhögskolan.

Scenkonstbryggan är ett samarbete mellan Teaterhögskolan i Malmö och Fridhems folkhögskola där vi, förutom att väcka nyfikenhet och intresse för scenkonst och för konstnärliga utbildningar, försöker öka mångfalden på konstnärliga utbildningar och de svenska scenerna.