Guldbagge till Goran Kapetanovic!

Vi är mycket glada å Gorans Kapetanovics vägnar som i måndags belönades med en guldbagge för bästa regi i Min faster i Sarajevo.

Goran är utbildningsansvarig och pedogog tillsammans med Jenifer Malmqvist på kursen "Skådespelarens arbete framför och bakom kameran", 15 poäng, som vi haft i tre år. Nu är kursen delvis omarbetad och heter "Skådespelarens arbete framför kameran", 12 poäng, och ges i sommar. Ansökningen öppnar 22 februari på antagning.se
Vi är också mycket glada å Ita Zbroniec-Zajts vägnar som belönades med en guldbagge för fotot i Yarden. Ita har varit gästpedagog på kursen vid några tillfällen.