Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Antologi om kreativt arbete med bidrag från Teaterhögskolan i Malmö

Omslag av boken "Creative Work – Conditions, Contexts and Practices".

Hur utförs kreativt arbete och vad betyder det att arbeta kreativt i dagens samhälle? Det är några av de frågor som diskuteras i antologin Creative Work – Conditions, Contexts and Practices där bland annat Jörgen Dahlqvist och Charlotte Østergaard från Teaterhögskolan i Malmö medverkar med bidrag.

Bokens visar en stor bredd av insikter, analyser och erfarenheter från olika fält inom de kulturella och kreativa näringarna. Den presenterar fallstudier i en europeisk kontext, där erfarenheter och vardagliga praktiker hos kreativa yrkesutövare vittnar om möjligheter och utmaningar då de navigerar i en föränderlig miljö. Boken problematiserar och tänjer på uppfattningen om vad kreativt arbete är. 

Redaktörer är Erika Andersson Cederholm, Katja Lindqvist, Ida de Wit Sandström och Philip Warkander. 

Läs mer om boken hos institutionen för tjänstevetenskap

Boken finns tillgänglig online under en Open Access-licens. Ladda ner ditt exemplar här. 

Gå till hemsidan för journalen