Nästa vecka redovisar Konceptuell Scenkonst-studenterna sina "In the Blend" verk.

"In the Blend" är en övning i att berätta genom samspelet mellan ljud, rum och visuell bild antingen i videoformat eller live.
In the Blend

Detta är de spännande verken de presenterar:

YOUR SONG
Musik har en förmåga att bära på både minne och känslor. I videoverket låter vi sju personer sjunga en låt som betytt mycket för dem. Vad har musiken kapslat in av oss och våra liv? Tillsammans får vi möta det som finns bevarat i låtarna.
Av. Johanna Karlsson & Emma Hansson Löfgren

BREATH
er en performance for en performer og live elektronik. Vi udforsker åndedrættet som det konceptuelle mødested for lyd og bevægelse og undersøger, hvordan åndedrættet skaber forbindelser mellem mennesker. Hvordan er vi forbundet gennem åndedrættet, og hvordan oplever vi hver især den forbindelse?
For mere information, tjek: www.dummykopf.com
Trailer: https://vimeo.com/259075244
Av: Kirstine Lindemann

qreatures of malmö
Hur gick det egentligen till när den legendariska performancebaren Daisies Varieté startades i Malmö i begynnelsen av 2018? Hur blev en så tillsynes liten rörelse en sådan utomvärldslig succé? Kom närmare några av varelserna bakom verken, i detta hudlösa dokumentationsverk. Följ de ikoniska historierna och kom med på resan mot revolutionärt framgångsrika höjder! Vad skulle din qreature heta idag? vara? göra? Vad skulle din qreature arbeta som? drömma om???
"Ett utomordenligt handlande!" - Gudrun
Av: Julia Cechal

Renascentia
Mitt verk, Renascentia, är en interaktiv performance som rör sig i det sensoriska och taktila fältet. Jag kommer medverka i verket som en slags moderator, för att få publiken att utforska och påminnas om de fem sinnen vi har, genom diverse interaktion med dem. Verket är fysisk uppbyggd för att få känslan av att åskådarna genomgår en pånyttfödelse, där istället för språk och intellekt, styr intuition och sinnesintrycken vår värld istället. Vi kommer påminnas om att lyssna på våra sinnen, för vår tid på jorden är knapp och flyktig.
Av: Johanna Wagner