Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Är du den som är med och tar Skådespelarprogrammet in i framtiden?

Linn Mildehav, Jesper Gester, Emma Österlöf, Paula Sundberg, Viktor Sköld, Tiril Wishman Eeg-Henriksen, Sandra Louise Mahmoud Lindquist, Johan Marenius Nordahl, Carl Gustavsson & Sonia Haga

Teaterhögskolan i Malmö söker nu en universitetsadjunkt i scenframställning med uppdrag som utbildningsansvarig som har dokumenterad konstnärlig erfarenhet och stor pedagogisk skicklighet.

Som universitetsadjunkt i scenframställning är du med och utvecklar skådespelarprogrammet vid Teaterhögskolan i Malmö. Vi arbetar i lärarlag, och undervisningen planeras och genomförs i nära samarbete med lärare såväl på skådespelarprogrammet som på institutionens andra utbildningar. Du bidrar aktivt till att studenterna tillägnar sig kunskaper för att kunna delta i utvecklingen av området skådespelarkonst.

Läs mer och skicka din ansökning direkt, men allra senast 2020-04-14