Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Passerkort – Lås – Larm

Passerkort

Entrédörrarna är låsta och larmade dygnet runt. Du låser upp med ett passerkort och en personlig kod. Kort och kod får du av vaktmästaren.

Ditt passerkort är ömtåligt så hantera det varsamt. Blir du av med kortet ska du genast meddela vaktmästaren. Förlorat passerkort ersätts mot en avgift.

Lås

Dörrarna till undervisningsrummen och korridorerna är automatiskt upplåsta under dagtid och låsta på natt och helg. Du låser upp dem med ditt passerkort.

Det är mycket viktigt att dörrar till rum och korridorer är stängda då huset är tomt!

Alla gäster ska anmäla sig i receptionen. Släpp inte in okända personer utan att fråga vem de ska besöka.

Det är inte tillåtet att vistas i skolans lokaler mellan kl. 00.00 - 06.00. Uppstår behov kontakta vaktmästaren.  Studenternas passerkort gäller mellan kl. 07.00 - 24.00 och endast under terminstid.

Larm

Öppen och ej låst entrédörr avger efter en liten stund en signal för att påminna om att larm kommer att aktiveras om du inte stänger dörren.

Råkar du aktivera inbrottslarmet ska du genast kontakta vaktmästaren. Det finns då möjlighet att förhindra utryckning av väktare.

Kontakt

Stefan Ersson
E-post Stefan [dot] Ersson [at] thm [dot] lu [dot] se
Telefon:+46 40 32 55 73

 

 

Teaterhögskolan i Malmö

Besöksadress: Bergsgatan 31, Malmö
Postadress: BOX 8100, 200 41 Malmö
Telefon: 040-32 55 65
Expeditionen är öppen måndag - fredag 8-12
thm [at] thm [dot] lu [dot] se