Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digitala plattformar

På Teaterhögskolan använder vi några olika system för att kommunicera med varandra. Här hittar du instruktioner för hur du laddar ner programmen och när du har användning för vilket program.

Teams Lila logotyp

Microsoft Teams

Teams är en digital plattform där du kan hämta och lägga in filer, chatta eller delta i digitala möten. Som student hos oss ingår du i ett klassteam där information om undervisning och dokument som till exempel manus och liknande laddas upp. Utöver ditt klassteam ingår du i skolans gemensamma team där generell information från skolan skickas, här finns kanaler om allt från aktuella nyheter som rör alla, som kanaler för fribiljetter och sociala aktiviteter i anslutning till skolan.

Här hittar du instruktioner för Teams och länkar för att ladda ner det till din telefon eller dator

zoom blå logotyp

Zoom

Zoom är ett digitalt verktyg för distansmöten. Vid vissa lektioner som sker på distans används oftast Zoom. Tänk på att detta ska vara avtalat med ansvarig lärare inför lektionen, och att detta görs i undantagstillstånd. 

Här hittar du instruktioner för Zoom och hur du laddar ner det till din dator eller telefon

canvas logotyp röd

Canvas

Canvas är Lunds universitets gemensamma lärplattform och används inom vissa av kurserna på Teaterhögskolan. Din lärare berättar om det är aktuellt att använda Canvas.

Här hittar du instruktioner för Canvas och hur du laddar ner det till din dator eller telefon