Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prenumerera på TimeEdit-scheman

Alla inom THM kan söka fram sitt eget och andras TimeEdit-scheman i TimeEdit. Du kan också söka fram scheman för klasser och enskilda studenter, samt schemat/bokningar för lokalerna.

Genom att lägga in en prenumeration på ett TimeEdit-schema i ditt kalenderprogram (Outlook eller annan app) kan du komma åt kalendrar och TE-schema på samma gång och kan snabbt få en fullständig överblick över hur du, eller någon annan, är upptagen eller tillgänglig (istället för att öppna både kalender och TE separat). Det kan vara en hjälp både för din egen planering och för att kunna hitta en tid för möte etc. med någon annan.

 • Logga in på TimeEdit: https://cloud.timeedit.net/lu/web/kfak1/ och välj Teaterhögskolan Malmö
  print screen av time edit
 • Sök fram personens/klassens/lokalens schema du vill prenumerera på och klicka på Visa schema.
  sökning i time edit
 • Ändra tidsperioden från en vecka till 12 månader framåt (löpande): klicka på slutdatumet och sedan följande i rutan som dyker upp: Rullande slut > ändra från vecka till månad > +12
  Skärmdump från TimeEdit: ändra tidsperiod
  Skärmdump från TimeEdit: rullande slut 12 månader
  Skärmdump från TimeEdit: 12 månader framåt

   

 • Klicka på Prenumerera och välj ”Denna månad +12 månader”.
  Skärmdump från TimeEdit: prenumerera 12 månader framåt

 

 • Kopiera länken i rutan och klistra in den i det kalenderprogram som ska prenumerera på schemat.
  Skärmdump från TimeEdit: prenumerationslänk

Lägg in prenumerationen i ditt kalenderprogram

Att lägga in prenumerationen i kalenderprogrammet kan funka olika beroende på vilket kalenderprogram eller operativsystem som används. Oavsett vilket program eller dator du har kan du alltid göra det i webbversionen av Outlook, som nås via webbmejlen.

 • Logga in på webbmejlen via https://webmail.lu.se/
   
 • Gå från E-post till Kalender genom att klicka på de små rutorna bredvid ”E-post” i menyn högst upp:
  Skärmdump från Outlook webb: gå till kalender
 • I kalendern: högerklicka på Dina kalendrar (om det är ditt eget schema du ska prenumerera på) eller Andra kalendrar (om du ska prenumerera på något annat schema) och välj Öppna kalender.
  Skärmdump från Outlook webb: öppna en kalender
 • Klistra in länken du tog fram och kopierade i TimeEdit i Internetkalender-rutan och klicka på Öppna:
   
  Skärmdump från Outlook webb: öppna en internetkalender
 • Nu dyker TimeEdit-schemat upp i listan över dina/andras kalendrar. Om du vill byta namn högerklickar du på kalendern och väljer Byt namn.
  Skärmdump från Outlook webb: byt namn på en kalender
 • Det går att ha upp till 10 kalendrar öppna samtidigt. Klicka på en kalender för att visa den, klicka på den en gång till för att dölja den (den finns kvar i listan så länge du inte högerklickar och väljer Ta bort).
  Skärmdump från Outlook webb: flera kalendrar samtidigt